Család

Miért jó választás a DD Step cipő a gyerekeknek?

Miért jó választás a DD Step cipő a gyerekeknek? A gyerekek cipőválasztása mindig nehéz feladat, mivel a lábbeliknek különleges igényeknek kell megfelelnie. A lábak fejlődése miatt kiemelt fontosságú a cipő kialakítása, a kényelem mellett az egészséges testtartás, az ütéscsillapítás megkülönböztetett figyelmet kap. Egyszerre kell védenie a cipőknek és a lehető legszabadabb mozgást biztosítaniuk. A DD Step szandál és cipőválasztéka mind a megjelenést, mind a kialakítást és anyaghasználatot tekintve nagyon színes. Lány és fiú kivitelben is találhatunk bőr, vászon és szövet lábbeliket. Zárt és nyitott cipők, csizmák, puha talpú cipők is megtalálhatóak a gyártó termékei között. A szandálok között hagyományos kialakításúak és zárt orrú változatok is helyt kaptak. A cipők tépőzárosak vagy csattosak. Minden sportcipő orra megerősített. Lábbelik gyakorlatilag minden színben elérhetőek, a minták között találunk virágosat, űrhajósat, unikornisosat, traktorosat, sárkányosat, szívecskéset, hajósat, különféle gyümölcsöset és mindenféle cuki állatosat. A cipők és szandálok többsége a lányok és fiuk ízlésének is megfelel - mint tudjuk ez is fontos választási szempont. Sőt, még a szülők ízlése is számít a választásnál, itt még biztos, tinikorban már aligha. Gyerekekkel cipőt vásárolni nem túl hálás feladat, kevesen elég türelmesek hozzák. Éppen ezért kényelmes megoldás lehet az online vásárlás, ahol a cipő képe akár megmutatható a leendő tulajdonosnak két mese között is. Ha rossz a méret vagy mégsem nyeri el a szülő vagy a gyerek tetszését a lábbeli, probléma és indoklás nélkül visszaküldhetjük azt. A cipőt házhoz szállítással vagy bolti átvétellel is megrendelhetjük. DD Step és más minőségi márkák egyik legnagyobb online áruháza a SzandiCipő, ahol kényelmesen válogathatunk a jobbnál jobb cipők és szandálok között. Ráadásul a SzandiCipő nem csak egy online áruház, hanem egy hagyományos, fizikai bolt is Zugló központjában, amit egy menő gyerekjátszósarokkal egészítettek ki, hogy a személyes vásárlás is élmény, ne pedig nyűg legyen.

A gyerekek cipőválasztása mindig nehéz feladat, mivel a lábbeliknek különleges igényeknek kell megfelelnie. A lábak fejlődése miatt kiemelt fontosságú a cipő kialakítása, a kényelem mellett az egészséges testtartás, az ütéscsillapítás megkülönböztetett figyelmet kap. Egyszerre kell védenie a cipőknek és a lehető legszabadabb mozgást biztosítaniuk.

A DD Step szandál és cipőválasztéka mind a megjelenést, mind a kialakítást és anyaghasználatot tekintve nagyon színes. Lány és fiú kivitelben is találhatunk bőr, vászon és szövet lábbeliket. Zárt és nyitott cipők, csizmák, puha talpú cipők is megtalálhatóak a gyártó termékei között. A szandálok között hagyományos kialakításúak és zárt orrú változatok is helyt kaptak. A cipők tépőzárosak vagy csattosak. Minden sportcipő orra megerősített.

Lábbelik gyakorlatilag minden színben elérhetőek, a minták között találunk virágosat, űrhajósat, unikornisosat, traktorosat, sárkányosat, szívecskéset, hajósat, különféle gyümölcsöset és mindenféle cuki állatosat. A cipők és szandálok többsége a lányok és fiuk ízlésének is megfelel – mint tudjuk ez is fontos választási szempont. Sőt, még a szülők ízlése is számít a választásnál, itt még biztos, tinikorban már aligha.

Gyerekekkel cipőt vásárolni nem túl hálás feladat, kevesen elég türelmesek hozzák. Éppen ezért kényelmes megoldás lehet az online vásárlás, ahol a cipő képe akár megmutatható a leendő tulajdonosnak két mese között is. Ha rossz a méret vagy mégsem nyeri el a szülő vagy a gyerek tetszését a lábbeli, probléma és indoklás nélkül visszaküldhetjük azt. A cipőt házhoz szállítással vagy bolti átvétellel is megrendelhetjük.

DD Step és más minőségi márkák egyik legnagyobb online áruháza a SzandiCipő, ahol kényelmesen válogathatunk a jobbnál jobb cipők és szandálok között. Ráadásul a SzandiCipő nem csak egy online áruház, hanem egy hagyományos, fizikai bolt is Zugló központjában, amit egy menő gyerekjátszósarokkal egészítettek ki, hogy a személyes vásárlás is élmény, ne pedig nyűg legyen.