Család

Esküvői ruha a vintage romantika szerelmeseinek

Esküvői ruha a vintage romantika szerelmeseinek

A tematikus esküvők sorában az egyik legnépszerűbb választás továbbra is a vintage romantika felélesztésében teljesedik ki. A vintage tematikájú esküvők nosztalgikus hangulatot árasztanak a és régi idők stílusát idézik fel, nem mindennapi miliőt teremtve ezzel egy különleges ünnepség számára.

A vintage esküvőkön leginkább a 20-as, 30-as, 40-es, 50-es, vagy 60-as évek elevenednek fel, és nem csupán a viselt esküvői ruha stílusában, hanem a dekorációs elemek terén is. Az antik bútorok, étkészletek, régi képek és egyéb nosztalgikus díszítőelemek vizuálisan is visszarepítenek minket a múltba, ehhez adódik a zenei hangulat: itt gyakori választás az electro-swing, a klasszikus swing vagy a jazz.

A felszolgált ételeket és italokat is hozzáigazíthatjuk a vintage tematikához. Kutassunk tradicionális ízek után, alkalmazzuk bátran a régi családi receptkönyvekből származó sütemények, koktélok és hagyományos italok receptjeit.

A vintage esküvőkön általában a lágy, pasztell színek dominálnak, mint például a rózsaszín, a krémszín, a mentazöld, a sárga vagy a bézs. A menyasszony és a vőlegény öltözéke ilyenkor minden elemében az adott kor stílusát idézi meg. Annak a menyasszonynak, aki vintage esküvőt szervez, nem is lesz nehéz dolga, hiszen a finom, régies szabásvonalak ma is hihetetlenül népszerűek, és az olyan vintage díszítőelemek, mint a csipke, a jelenben szintén fontos főszereplői az esküvői ruha divatnak.

A vintage ruhák lehetnek mélyen dekoltáltak, főleg a háti szakaszon. A vintage báj elmaradhatatlan elemei a masnik és rojtok, ezek a megoldások ráadásul az idei esküvői ruha kollekciókban is domináns szerepet töltenek be, Ha szeretnénk, hogy egy fátyol is szerepeljen a menyasszonyi sziluettünkben, akkor válasszunk rövidebb típust. Azt azonban, hogy mennyire legyen rövid, elsősorban a viselt esküvői ruha stílusa határozza meg.

A legtöbb esküvői szalon lépést tart a vintage romantikát preferáló menyasszonyi elképzelésekkel. A Veronica Lang esküvői ruhaüzletben kölcsönzés és vásárlás útján is hozzájuthatunk álmaink öltözékéhez, és biztosak lehetünk benne, hogy a kínálat minden tekintetben elegáns, és alkalmazkodik a legfrissebb trendekhez, továbbá minden öltözék a legszínvonalasabb esküvői ruha anyag felhasználásával készült.